Over ons

EneaDeal.nl is hét platform in Nederland waar u een breed scala aan producten kunt vinden van een hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Onze klanten zijn zowel particuliere consumenten als zakelijke relaties, onze producten zijn trending en uniek. Onze bedrijfsstructuur stelt ons in staat producten tegen scherpe tarieven aan te bieden. Uiteraard verliezen we daarbij kwaliteit en betrouwbaarheid niet uit het oog. Ook op onze service kunt u rekenen. Klantbeleving is voor ons van groot belang. Zoekt u de beste aanbiedingen op het gebied van consumenten elektronica, computers, huishoudelijke apparaten, gaming, smarthome producten, speelgoed of lichaamsverzorging? Hier vindt u het allemaal, van een goede kwaliteit en tegen scherpe prijzen.

ONS ASSORTIMENT
Bij EneaDeal.nl kunt u terecht voor een compleet assortiment van populaire trending producten, maar ook voor artikelen die u nergens anders kunt vinden. Onze collectie bestaat uit alleen nieuwe producten en is samengesteld volgens onze eigen kennis en inzichten. Omdat wij iedere dag weer werken met het verbeteren van onze collectie zijn we continue op de hoogte van wat er speelt in de markt. Deze kennis delen we graag met onze klanten, zodat ze optimaal kunnen profiteren van de laatste inzichten. Ook onze klanten en bezoekers zelf bepalen echter onze collectie. Op basis van hun zoekgedrag op onze website bijvoorbeeld, maar ook door het schriftelijk kenbaar maken van hun wensen. Zo weten wij exact hoe u slim kunt kopen en is onze collectie altijd up-to-date.

ONZE UITSTEKENDE SERVICE
Onze webshop is vooral gericht op mensen die exact weten wat ze nodig hebben. Daarmee bieden we een totaaloplossing voor snelle beslissers. U krijgt daardoor dan misschien geen uitgebreide telefonische uitleg of ondersteuning bij uw aankopen, maar u ontvangt wel een scherpere prijs. Uiteraard kunt u ook rekenen op een uitstekende service zoals een prima garantie en een duidelijke retour regeling. Daarnaast is de kwaliteit van onze producten hoog, bij ons komt u dan ook nooit voor verrassingen te staan. Mocht het onverhoopt toch tegenzitten, dan staan wij direct voor u klaar. Klantbeleving is bij ons een groot goed. Daardoor zijn we ook groot geworden, door iedere dag weer een beetje beter te worden.

CONTACT
Tel: +31 (0) 103 073 641
E-mail: vragen@eneadeal.nl
Bereikbaar: ma/vrij van 10:00 tot 18:00 uur
Gesloten: za, zo en feestdagen
Social media: Vind ons op Facebook en Instagram

POSTADRES
EneaDeal.nl
Burgemeester Schalijlaan 28
2908 LS Capelle aan den IJssel
Nederland
(Let op: geen bezoekadres!)

ADRES VOOR HET RETOURNEREN VAN PAKKETTEN
EneaDeal.nl
Burgemeester Schalijlaan 28
2908 LS Capelle aan den IJssel
Nederland
(Let op: geen bezoekadres!)

VESTIGINGSADRES
Statutaire naam Enea Deal B.V.
Burgemeester Schalijlaan 28
2908 LS Capelle aan den IJssel
Nederland
(Let op: geen bezoekadres!)

BEDRIJFSGEGEVENS
KvK nummer: 85867276
BTW-nummer: NL863774829B01

BANKGEGEVENS
Naam bank: ING
IBAN-nummer: NL28INGB0675587735
BIC-nummer: INGBNL2A

KLACHTEN
Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan ons door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. We zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.