Bij EneaDeal.nl zijn we ons bewust van de impact die e-commerce heeft op het milieu. De enorme toename van pakketzendingen in Nederland heeft ons doen nadenken over hoe we ons steentje kunnen bijdragen aan een duurzamere toekomst. Daarom hebben we besloten om milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen te gebruiken, zoals hergebruikte dozen en gerecyclede kranten.

Hergebruik van dozen
Door hergebruikte dozen te gebruiken in plaats van nieuwe dozen, kunnen we het milieu enorm ontlasten. Elke ton herbruikbaar golfkarton bespaart meer dan 20.000 liter water, 2.026 kilometer aan brandstof voor vrachtwagens, meer dan 3 kubieke meter stortcapaciteit en 266 kg luchtverontreiniging. Maar wat zijn precies hergebruikte dozen? Dit kunnen dozen zijn van leveranciers, restpartijen of overproducties die nog in goede staat verkeren en daarom prima te hergebruiken zijn. Kortom, een duurzame oplossing voor het behoud van ons milieu.

Hergebruik van opvul- en verpakkingsmateriaal
Naast hergebruikte dozen maken we bij EneaDeal.nl ook gebruik van gerecyclede kranten als opvulmateriaal. Op deze manier geven we kranten een tweede leven en verminderen we tegelijkertijd de hoeveelheid afval die wordt geproduceerd.

Door te kiezen voor milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen dragen we bij aan een schonere en duurzamere wereld. Bij EneaDeal.nl geloven we dat kleine veranderingen een groot verschil kunnen maken. We zijn dan ook trots om op deze manier ons steentje bij te dragen aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Samen gaan we voor een groenere wereld!