In de grenzeloze arena van internationaal zakendoen opent EneaDeal.nl de deuren voor ondernemers buiten Nederland die op zoek zijn naar een gestroomlijnde en fiscaal verantwoorde aanschaf. Het antwoord is volmondig: ja, het is mogelijk voor ondernemers uit andere Europese landen om bij ons btw verlegd te kopen. Een service die wij met toewijding aanbieden om de zakelijke reis van elke klant te vergemakkelijken.

Bij EneaDeal.nl willen we uw ervaring naadloos en zorgvuldig laten verlopen. Wij leveren uw bestelling met btw-verlegging op het adres waar uw bedrijf gevestigd is, mits voorzien van een geldig btw-nummer. Deze aanpak garandeert niet alleen een vlotte transactie, maar ook de benutting van belastingvoordelen voor internationale ondernemingen.

Om deze dienst te faciliteren, vragen wij een bescheiden bedrag van €9,95 exclusief btw aan administratiekosten. Hiermee waarborgen we een professionele afhandeling van uw belastingformaliteiten en de nauwkeurige verwerking van uw aankoop.

Echter, om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen, zijn er enkele voorwaarden van kracht. Levering bij btw-verlegging kan uitsluitend plaatsvinden op het officiΓ«le geregistreerde bedrijfsadres. Bovendien dient u er rekening mee te houden dat de gebruikelijke afkoelingsperiode niet van toepassing is.

Wij streven ernaar uw ervaring met EneaDeal.nl te verrijken, niet alleen met uitzonderlijke service, maar ook met duidelijkheid. Daarom benadrukken wij dat u bij btw-verlegde leveringen geen gebruik kunt maken van de wettelijke garantie van minimaal 2 jaar. Desondanks bieden wij een solide jaar fabrieksgarantie op het product, met een extra garantieperiode van 6 maanden voor accessoires. Bij EneaDeal.nl gaan wij verder dan een aankoop; wij bieden een reis van betrouwbaarheid, gemak en kwaliteit.

Let op:Β Bij betaling met een creditcard of achteraf betalen wordt er een betaaltoeslag van 2,5% in rekening gebracht. Deze toeslag wordt door de betaalprovider aan ons doorberekend.