Betaalmogelijkheden

EneaDeal.nl maakt gebruik van een beveiligde verbinding zodat u uw aankopen veilig kunt doen. Door gebruik te maken van SSL weet u zeker dat u koopt bij een legitieme partij die gecontroleerd wordt. Tevens zorgt de SSL verbinding ervoor dat uw betalingsgegevens veilig zijn, zelfs wanneer u koopt via een publieke verbinding, zoals bijvoorbeeld via een WIFI netwerk in de trein. U kunt kiezen uit tal van betaalmogelijkheden. Kies tijdens het afrekenen eenvoudig voor de manier waar uw voorkeur naar uit gaat.

IDEAL
De meest gebruikte betaalmethode in Nederland is iDEAL. iDEAL verloopt via de vertrouwde en veilige betaalomgeving van je bank.

BANCONTACT
Bancontact is beschikbaar voor Belgische rekeningen en de meeste gekozen betaalmethode door onze Belgische klanten.

MASTERCARD
Wereldwijd geaccepteerd, dus ook bij EneaDeal.nl.
EneaDeal.nl brengt een toeslag van 1% in rekening, omdat Mastercard ons een tarief van maar liefst 2,9% oplegt.

VISA
Naast MasterCard accepteren wij ook Visa creditkaarten.
EneaDeal.nl brengt een toeslag van 1% in rekening, omdat Visa ons een tarief van maar liefst 2,9% oplegt.

APPLE PAY
Met Apple Pay kunt u online aankopen doen vanaf uw iPhone en iPad. U kunt een bestelling supersnel bevestigen met de FaceID of TouchID functie. Zorg wel dat er een bankpas is toegevoegd aan uw Wallet die is geregistreerd door de bank om de betaling te voltooien.

RIVERTY (achteraf betalen)
Riverty (voorheen AfterPay) verzorgt het volledige achteraf betaalproces voor EneaDeal.nl. Wanneer u uw bestelling afrondt via Riverty, ontvangt u een digitaal betaaloverzicht van hen en dient u het orderbedrag binnen 14 dagen aan Riverty te voldoen. Indien de betaling aan Riverty niet is voltooid op de uiterste betaaldatum zoals vermeld in de betaalinstructies, wordt er kosteloos een eerste herinnering per e-mail verstuurd met een nieuwe betalingstermijn van 14 dagen. Bij een tweede herinnering brengt Riverty 15,- administratiekosten in rekening.

Voor goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert hierbij een strikt privacybeleid dat wordt beschreven in het privacy statement. Mocht uw verzoek tot betaling met Riverty onverhoopt niet worden geautoriseerd, dan kunt u natuurlijk je bestelling betalen met een andere betaalmethode. Om gebruik te maken van Riverty dient u 18 jaar of ouder te zijn en gaat u automatisch akkoord met de betalingsvoorwaarden van Riverty.

Wilt u meer informatie over achteraf betalen met Riverty? Ga dan naar de website van Riverty.

EneaDeal.nl brengt een toeslag van 1% in rekening, omdat Riverty ons een tarief van maar liefst 2,3% oplegt.

Let op: na ontvangst van uw bestelling dient u de betaling aan Riverty te voldoen, niet aan EneaDeal.nl.