Zijn de producten nieuw?
EneaDeal.nl biedt niet alleen gloednieuwe producten aan, maar ook geretourneerde items tegen aantrekkelijke prijzen. In het geval van een geretourneerd product wordt altijd duidelijk vermeld dat het om een retourdeal gaat. Bij ons kunt u vertrouwen op kwaliteit, of u nu kiest voor een splinternieuw item of een zorgvuldig gecontroleerd geretourneerd product tegen een scherpe prijs.

Zijn de prijzen inclusief btw?
Ja, alle prijzen zijn inclusief 21% btw.

Heb ik garantie op het product?
Ja, op al onze product krijgt u minimaal 2 jaar fabrieksgarantie.

Cashback actie van de fabrikant:
Helaas bieden wij geen mogelijkheid tot deelname aan cashback- of fabrikantspromoties op onze producten. Dit komt doordat EneaDeal.nl de cashback al in de prijs heeft verwerkt.

Europese toestellen:
PhoneMarket.nl biedt uitsluitend Europese producten aan. Alleen Apple-producten kunnen wereldwijd zijn, omdat de garantie voor Apple-producten internationaal geldig is.

Wat is de levertijd?
Bij elk product staat de levertijd vermeld. Meestal kunt u het product binnen 1 werkdag in ontvangst nemen. Zowel in Nederland als in België en Duitsland binnen 2-3 werkdagen.

Hoe wordt het pakket bezorgd?
Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL, Bpost of DHL. U krijgt na het versturen van uw bestelling trackinglink per mail toegestuurd. Hiermee kunt u het pakketje volgen.

Wat als de bestelling vermist raakt bij de post?
Alle producten worden verzekerd verzonden. Mocht uw bestelling zoekraken bij de koerierdienst, sturen wij u, doorgaans binnen 7 werkdagen na afronding van het onderzoek door de koerierdienst, een nieuw pakketje toe.

Leveren jullie ook in België of Duitsland?
Als Nederlandse webshop leveren wij niet alleen aan klanten in Nederland, maar ook aan onze klanten in België, Duitsland, en vele andere Europese landen.

Verzendkosten:
EneaDeal.nl verzendt alle pakketten aangetekend en verzekerd. Binnen Nederland brengen wij hiervoor €4,95 aan verzendkosten in rekening, naar België €5,95, en naar alle andere landen bedragen de verzendkosten €14,95

Handleiding:
Tegenwoordig worden de doosjes van de toestellen steeds kleiner, waardoor handleidingen niet meer fysiek in de doosjes zitten. Geen zorgen, u kunt de Nederlandse handleiding van een product bij ons opvragen via e-mail. Wij zorgen ervoor dat u een PDF-bestand toegestuurd krijgt

Is btw verlegde levering mogelijk?
Ja, bij EneaDeal.nl is het mogelijk om BTW te verleggen voor leveringen aan zakelijke klanten buiten Nederland. Lees op deze pagina de voorwaarden voor BTW-verlegging.

Afhalen:
Op dit moment biedt EneaDeal.nl geen mogelijkheid om uw bestelling af te halen.

Is nog niet alles duidelijk of staat uw vraag er niet bij?
Vind meer informatie op de service-pagina’s of neem contact met ons op.